Posto Posto Posto


Ehem2... Assalamualaikum rerakan...

Aku nak share satu mende yg agak mengkagumkan pada taun 2009 ni...

13 ari bulan ari tu aku belek2 news paper kat cni, Gulf Times konon2nye nak cari iklan summer sale. Kat cni sale time summer n Ramadhan jer. Sales die besh. Time ni la poket aku slalu rabak bershopping.

Tp posting ni aku xmo la cite pasal sale. Cube nengok gamba kat atas tu...

Gamba time aku pegi so call "Pasar Malam" kat embassy kite. Front page tu. Gulf Times tu... Dengan sepontanye idong ku menjadi kembang dan mood aku pagi tu jadi besh. Yang peliknye aku pegi mlm tadi, pagi ni da kua paper. Kagum aku paper Qatar ni. Laju jek. Ape2 je la.

Kat Malaysia xpnah pon masuk front page paper, kat Qatar br TERmasuk. If x caye click link ni.

http://www.gulf-times.com/site/topics/article.asp?cu_no=2&item_no=296786&version=1&template_id=57&parent_id=56


aYdELJurY melaporkan, Doha, Qatar. Hahahahha... =)

Cheers ~

 
 
 
 

Post a Comment 1 comments:

elliashah said...

pergh masuk news,,
tabik spring haha

June 17, 2009 at 11:20 PM

Post a Comment