SALAM - CADANGAN PIKNIK BBQ BAA KL SELANGOR

Salam Rakan-Rakan semua,

Secara tak sengaja saya telah tergerak hati untuk mengadakan satu piknik di Hutan Lipur Kanching Rawang selangor a.k.a bersebelahan tempat keje kakibakar kita a.k.a pendy yang ada kelebihan untuk beliau melompat ke tempat berkelah. Kakibakar secara automatik adalah Ajk survey tempat program tak sengaja ini.

Memandangkan tempat ini di Selangor jadi sorry kepada yang kejauhan, tapi kalo korang memang nak sangat join ktorang apa salahnyakan. Hanya perlu sms je kasi tau ok. Before the event or ASAP ok. Kita akan wat dari pagi then nak mandi sampai petang pun terpulanglah ok.

Berikut butir program:-

Tempat: Templer Park Rawang
Masa: Pagi - tak tahu lagi
Aktiviti: BBQ Makan Mandi BBQ Makan & Mandi lagi tetiba pi karoks ( idea fendy)
Menu: Segala jenis yang boleh dibakar ok

Progress setakat ini yang memberikan +ve adalah elliashah, hidayah, azriey_wa, Ziana + zia, ta and the geng in the house ( bob & Ayieh pun ajak join) + kaki bakar

Confirm tak bleh blah - fadli sbb jauh bangat seh katanya, faliq sebab OTnya kene submit every month susah mo lariakan diri, Mzhilman plak payoh nak cuti, Mr Muaz buat kat ganu dok leh ker..( hangguk mung dalam hati ku hehe jgn mare) - Korang semua banyak alasan largh.......

No feedback yet: - ceo di lelakibebaskencang, banjar si engineer, ramli the muse dan semestinya lelain yang sangat jauh orangnya seperti di kesabahan dan kesarawakan tidak dapatlah disms kerana tau jwp sterotaip anda. Mana boleh sampai sana bah semata-mata piknik. So tak usahlah aku waste my credit and sms ok.

Ok. see you all soon.

 
 
 
 

Post a Comment 6 comments:

.: ♥ p.i.j.a ♥ :. said...

haha..xapa la org kejauhan xdpt join,haider...kami pun ada event sendiri actually...BBQ wit nana, atie n poji..tapi malangnya aku xdpt join coz bertugas dgn event Hari Kaamatan.

May 6, 2009 at 7:19 PM

elliashah said...

alah pija patutnya aku pun ada kat situ jugak tapi trip ke KK terpaksa dibatalkan atas alasan kelas..
nexy year aku pasti jejak KK and BBQ ngan kamu orang okies..lalala

May 6, 2009 at 10:22 PM

lenny othman said...

ala... jauh nye... klw ajak piknik kat johor.. nt haidar hangguk kan aku pulak... hehehe....

May 7, 2009 at 12:33 PM

elliashah said...

hehe tahu tak per..(hangguk krg)
tak per lenny nanti kita plak piknik kat JB end of mei ni..ok
hopefully dapat jumpe classmate kita kat JB plak ok..( siapa ntah ada sana)tapikan...
JB apa best? (dalam hati JB memang tak best pun hehe)

May 7, 2009 at 8:47 PM

lenny othman said...

aku pon tak tau ape yg best kat jb... hehe.. tuh kene tanye budak johor aka ina and ziana... aku join je IAllah... hehehe

May 8, 2009 at 10:33 AM

Loey said...

Wow, picnic kiri kanan. Aku makan mee maggi jer...

Anyway, selamat ber-picnic!

May 27, 2009 at 11:41 AM

Post a Comment