tajuk posting giler-giler ?

tajuk posting takde kene mengena dengan content.

sebenarnya aku berkira-kira nk wish poji hepi beday, tapi aku terlajak juak.
maaf yer poji, aku disini nak mengistiharkan hepi belated beday buat ko yg ke 24th.
dah tua kitak, nanti amek belanja biler kita jadi plan pi pulau ok, dalam projection 2 years lagi, pas aku abis kelas haha..

ok la. pada semua kengkawan, kerje elok-elok, recession kali ini memang lama dan agak teruk berbanding 1997, so berjimat cermatlah selagi boleh, kerja jujur dan ikhlas, tak de insentif pun takper asal ada kerjaya lagi. dan aku menyeru, cepat2x lah korang yg site engineer masuk jadi design engineer, sesamer wat design wei and kejar title IR tuk diri memasing.

Ok sesiapa nak wat luahan keramat dan wasiat memasing sila-silakanlah...

P/s - dah 24th ni xder siapa nak kawin dulu ker..ziaziana dulu ker atau tauke mudin dulu hehe..ntah2x lenny dulu huhu..chow

 
 
 
 

Post a Comment 9 comments:

lenny othman said...

P/s - dah 24th ni xder siapa nak kawin dulu ker..ziaziana dulu ker atau tauke mudin dulu hehe..ntah2x lenny dulu huhu..chow


...> takde makne nye.. heheh...

February 12, 2009 at 8:42 AM

elliashah said...

eh lenny..awat

kenapa ko degng kere..ko tue?
ada prob ker..
ker ko dah join single group balik..

ko single ramai jer masuk line balik..hehe

February 12, 2009 at 11:22 PM

kakibakar said...

weh..ade forum kawen ke nie?haha

February 13, 2009 at 11:33 AM

lenny othman said...

no comment... ko tuh bile lak cik haidar...hehe

February 13, 2009 at 2:18 PM

Mohd Aydel said...

Eppy belated besday poji...

time recession ni agak2nye duit hantaran jadi makin murah ke makin mahal??? =)

February 16, 2009 at 4:08 AM

elliashah said...

duit hantaran tetap kene maintain//haha

aku on the way la ni cik lenny..

ko tu yang dah berkepit tue yang kene langsung dulu...largh

lari topik yer

February 16, 2009 at 9:04 PM

kakibakar said...

musim citu skoloh x lama doh..musim org mengawan..cepatla atat kad madah tue..hahaha

February 17, 2009 at 5:06 PM

Loey said...

Best ka kahwin?

February 18, 2009 at 11:55 PM

hohoho said...

hm.....

February 20, 2009 at 7:05 PM

Post a Comment