ape yangs sedang aku lakukan...?

askm...
ape khabar kekawan?.. sesaje jek aku menyibuk kan diri kat sini... arini 8/2/09 bersamaan ari AHAD... aku? kat tengah pulau!!.... ape kah makne weekend apabila kite kene keje?.. mmm... ader tak sape2 nak tumpangkan aku naik speed boat nih?... br jek blk UT test kat tgh laut.. seb baik tak mabuk laut aku naik tug boat tu and nasib baik jugak air laut tgh pasang.. so takyah aku nak jd tarzan sgt kene panjat tinggi... aarrgghhh!!!pegi jalan kat JUSCO gik seronot.... :(

 
 
 
 

Post a Comment 5 comments:

elliashah said...

lenny giler kerje kuat..

aku serius x boleh ganas-ganas
dah jadi ladies lagii ( cirit jer ku ni)

aku dan kelembutan haha..

February 11, 2009 at 10:31 PM

lenny othman said...

takde makne rajin kerje.. kerja PAKSA RELA.. bukan suke rela.. huhu

February 12, 2009 at 3:07 PM

Mohd Aydel said...

aslm leni...
selamat bekerje pada hari ahad...
look at the bride side =)

February 16, 2009 at 4:02 AM

Zaini said...

ah lenny. orang myanmar cuti hari ahad.

February 20, 2009 at 10:10 PM

lenny othman said...

tuh yg aku kepelikan tuh... aku warganegara Malaysia lak yg kene keje... :(

February 21, 2009 at 8:43 PM

Post a Comment