Friendster vs Facebook vs Myspace


Apa kata Anda???

Facebook vs friendster vs myspace...
yang mana lebih bagus, elok atau senang digunakan...
aku dah ada akaun untuk tiga2 web tp skrang ni aku selalu pakai facebook... sbnrnya byk lg yg aku join cthnya, hi5, fanbox, tagged, kawanster dll tp yg plg sll org pakai 3 ni jer lah..


bagi aku facebook banyak dah application yg best2, nak tgk update gambar or apa2 benda yg lain pun senang, ada tag gambar, update commnet utk gambar dan macam2 lg yg best

untuk frenster, bagi aku ok, tp nak tgk update ssh... kalau ada org komen kat gmbr kena view satu2.. malas nak cek....

for myspace. ok tapi x ramai org yg pakai.. and myspace sesuai utk golongan music... kalau nak tahu ttg band2 kat ctu banyak...

kalau tgk kat alexa pun nampak facebook mmg tgh meletup skrang, friendster pun dah jadi makin kurang...

huhu.. sapa2 yg ada akaun facebook.. addlah aku...

 
 
 
 

Post a Comment 2 comments:

elliashah said...

i hate myspace, not friendly user..
I have deleted my account.
(sbnrnya x reti guna haha)

January 4, 2009 at 9:43 PM

misz fiza said...

dgr2 facebook best..klu byk point..bleh claim prize..ntah btl@x.

January 5, 2009 at 7:58 PM

Post a Comment