Kota Kinabalu..

Jom bulan 5 ni ambiklah cuti kejap.. kita buat reunion dekat kk pulak.. buat jauh2 apa salahnya...
aku pun dah beli tiket nih..... 8-10/5. masa tu weekend so xder masalah sgt lah nak pegi.. lupa kjap dgn kerja tuh.. kita pergi enjoy dulu.

Skrang ni, mas dgn airasia mmg tgh ada promosi... mmg murah sgt.. jd xkisahlah nak pakai apa pun.... org kat kk. jgn lupa tarikh tu.. jangan pulak nak pegi tpt lain. aku dah beli tiket nih.. hahahha... nanti aku nak mintak tolong book hotel utk aku... haidar beli trus... jgn tunggu lagi....
aku tgk tiket murah pagi tadi trus rembat.. xda pk lain2.. hahah

 
 
 
 

Post a Comment 5 comments:

elliashah said...

poji. ko ni tarikh tu aku ndak confirm lagikan.sbb ada exam..
camne nak handle exam..fix tue..aku exam dr tarikh 20 April - 10 may 2009. confirm paper aku sabtu ahad largh..
x sempat nak adjust ko dah beli dulu plak..
tapi aku cuba gak cayok2x..yer

January 7, 2009 at 9:36 PM

hallo_poji said...

xper,ko plan jerlh manatau ada org lain nak pg skali dgn ko... sbb aku tau. aku pun ssh nk dpt cuti.. tkt masa ko nk pg.. aku plak yg xbleh... tp kalo ko jumpa tarikhyg ko dpt pg bgtau jer lh.... mana tau tiba2 lk aku dpt join...

January 8, 2009 at 12:00 AM

elliashah said...

okies..poji..aku akan recheck n reconfirm balik okies
TQ..
poji baek

January 9, 2009 at 2:07 PM

elliashah said...

aku dah cek, Final exam aku dalah 20 April till 10 May,
Mana tau rezeki aku test awal, bleh lah aku join tarikh tue..8th may hehe..

P/s tunggu aku cek dgn lecturer okies..

Kuliah aku start 10 Jan which is today..Cayok2x..

January 10, 2009 at 1:06 PM

Post a Comment