Dari Doha, Qatar

Assalamualaikum geng...
Khai fa ha luka??
Ana bil khair Alhamdulillah...
hehehe.. tu jerk ayat arab yg aku past wat mase ni..

Sekarang ni aku sedang mengalami transition point yang paling besau dalam idop aku yg berumur 23 taun ni.

Aku bersyukur sesangat coz Sime Darby Engineering ambil aku jadi engineer pastu anto aku g cni. Aku dieksport ke doha untuk membuat keje2 transportation and installation untuk projek Qatar Petroleum. Aku ditugaskan jadi field engineer untuk proses pemasangan sub sea pipe line dan hook-up oil rig platform kat oil field Bul Hanine & Maydan Mazham.

Kat cni cuace panas,kering dan berangin. Itu telah membuatkan kulit aku kering dan kureng ensem cket.hehehe.. Makan cume ade nasik beryani, kebab n rakan2nye jerk. Aku rase bleh jadi gemuk aku cni.

To all my friends, aku mintak maap sesangat coz x inform korg secare rasmi yg aku kene pergi ke doha ni. coz aku takot klu aku canang satu kampong tetibe aku x jadi pegi. malu jerk.
ok geng doakan aku erk..

Kat cni aku nak letak beberape bijik gambo kat cni.

Ni pic kat Q-Con Yard
Pagi di Doha

 
 
 
 

Post a Comment 3 comments:

Zaini said...

posing same je..heh..neway glak..jgn lpe ak ble da kaye..

April 29, 2008 at 4:37 PM

kuyusteam said...

peh..del,leh le beli keta evo pasni wat blk mesia

May 2, 2008 at 11:20 AM

kid2yik said...

aku dah bli dah evo 8 kat cni... ade 4 bijik.. ko nak x kuyusteam?? kaler ape ko nak,ckp cepat sblm aku bukak kotak die =)

May 25, 2008 at 3:36 AM

Post a Comment